torstai 25. lokakuuta 2018

Uusi video valmiina

Moro vaan kaikille taas.

Uutta videoo pukkaa. Eli aika on mennyt purkaessa, töissä ja editoidessa. Eli en ole kerennyt tuottamaan uutta tekstiä. Mutta missä mennään?

Eli auton purku on nyt aika pitkällä. Sisätiloista melkein kaikki on irti ja kohta kori on valmis irroitettavaksi. No työnsarkaa on edelleen, joten ihan heti ette nää miten kori notkahtaa. Ajattelin kyllä valmistautua että näin ei kävisi. Eli hitsailen vahvistuksia ovien kohdalle, jotta koria on helpompi liikutella putsattavaksi yms. Tämän jälkeen on rungon putsaus ja teen sen valmiiksi ja maalan yms. Mutta siitä kerron sitten enemmän, kun se on ajankohtaista.

Laittakaa videoihin ja tähän blogiin kommentteja, jos tulee jotain mieleen. Ja jos tiedätte jonkun tahon, joka voisi avustaa tässä projektissa, niin saa mainita ja ilmoittaa minulle. Esimerkiksi minulla olisi parempi kompura hakusessa. Nykyinen ei oikein hiontaan sovellu. Budjetti on aika tiukka, niin uutena ei voi kaikkea ostaa.

Mutta tässä uusi video ja muistakaa peukuttaa, jos tykkäätte. Tilatkaa myös kanava, jos tahdotte suoraan ilmoituksen kun laittelen videoita esiin. Kavereille saa kertoa kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti